DIELLI

.. but the truth is a greater friend than Plato

Per te gjithe shqiptaret dhe dashamiresit qe mendojne se rivendosja e te drejtes historike dhe e vertetesise se saj do te ndikoje jo vetem ne qetesimin shpirteror por dhe ne te ardhmen, jeni te ftuar te kontriboni me shuma modeste te cilat do te shpenzohen totalisht per kerkime mbi historine dhe gjuhen tone te bukur.

 

 

Guestbook

Answer to Anxhi

I will not Anxhi, I will not. We have to prove to the foreigners that beside being great soldiers we are articulated also.

Answer to Bilderberg

Une di vetem nje fjale te perdorur prej tyre per te pershkruar nje kapė, qine. Kam kerkuar shume per korespondenten e qeleshes ne gjuhen e grekerve te vjeter, por asgje. Por kam gjetur dicka per xhubleten.

Koment of Gaius Corvinu's post

Dear guest

Thank you for your opinion. However:

I think that the Ancient Greek word Thanatos=death has nothing to do with the Albanian word thanat(cranberries), but is strongly related with the other Albanian word than=withers, and its participle tharė(thanė).

As for other words, still I dont agree with you again.