DIELLI

.. but the truth is a greater friend than Plato

Guestbook

Make a donation to contribute in development of  studies and maintenence of the website.

 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

30 Comments

Reply zeus10
10:30 AM on October 6, 2013 
Agora says...
T'bekoft hyjnia o i ndritun, te prift e mbara e tu g'zoft spirti o i nerum... t'mbroft spirti shekullor i gjuhes shqype e pellazge e mos t'pushoft asniher perkushtimi e mendja e juaj per kete qe ju po e paraqitni, thjesht jam tuj kjajt prej lumtunie nga ato qi po i deftoni....

T'lutem me trego se si mund t'ndihmoj.... nese ke dshir qi kjo pun e jotja t'del dhe t'kap masen me trego dhe besoj qe shum shpejt kjo do te paraqitet ne tan mediumet..

Nese nuk ka ndonje problem t'me jipni nji adrese t'emailit apo numer kontaktues...

Tu gzoft spirti o i nderuar...

N'te njajten kohe t'tregoj se tek ju rastesisht kam has nepermjet Besir Bajramit dhe e falenderoj shume...


Falemnderit Agora per fjalet e mira. Ne e zhvillojme aktivitetin ne forumin www.arberiaonline.com. Atje mund te rregjistroheni dhe mund te shkembejme mendime ne privat apo ne forum. Ju uroj dhe juve gjithe te mirat dhe te falenderoj dhe njehere qe shprehet interesin per te me ndihmuar.
Reply Agora
2:17 PM on October 5, 2013 
T'bekoft hyjnia o i ndritun, te prift e mbara e tu g'zoft spirti o i nerum... t'mbroft spirti shekullor i gjuhes shqype e pellazge e mos t'pushoft asniher perkushtimi e mendja e juaj per kete qe ju po e paraqitni, thjesht jam tuj kjajt prej lumtunie nga ato qi po i deftoni....

T'lutem me trego se si mund t'ndihmoj.... nese ke dshir qi kjo pun e jotja t'del dhe t'kap masen me trego dhe besoj qe shum shpejt kjo do te paraqitet ne tan mediumet..

Nese nuk ka ndonje problem t'me jipni nji adrese t'emailit apo numer kontaktues...

Tu gzoft spirti o i nderuar...

N'te njajten kohe t'tregoj se tek ju rastesisht kam has nepermjet Besir Bajramit dhe e falenderoj shume...
Reply zeus10
6:44 PM on August 27, 2012 
Besir Bajrami says...
Jam i sigurt se puna jote do te jete si nje pike referimi per studiuesit e ardhshem ne kete drejtim, vecanerisht per perdoruesit e internetit, ku do te sherbej si nje nxitje edhe per te rinjte tjere te pa interesuar, qe te drejtohen drejte vetedijesimit kombetar.
Uroj qe ta dokumentosh punen tuaj ne nje liber dhe ta shperndani sa me shume ne te gjitha menyrat mediatike te mundshme, sepse padituria rreth ketyre ceshtjeve eshte ne kulminacion.
Faleminderit.


Falemnderit Besir. Mendoj se keni shume te drejte kur thoni qe punen duhet ta permbledhe ne nje liber. Libri eshte dija e permbledhur, kurse interneti e copeton ate.
Te uroj gjithe te mirat.
Reply Besir Bajrami
2:48 AM on August 16, 2012 
Jam i sigurt se puna jote do te jete si nje pike referimi per studiuesit e ardhshem ne kete drejtim, vecanerisht per perdoruesit e internetit, ku do te sherbej si nje nxitje edhe per te rinjte tjere te pa interesuar, qe te drejtohen drejte vetedijesimit kombetar.
Uroj qe ta dokumentosh punen tuaj ne nje liber dhe ta shperndani sa me shume ne te gjitha menyrat mediatike te mundshme, sepse padituria rreth ketyre ceshtjeve eshte ne kulminacion.
Faleminderit.
Reply astriti
4:33 AM on May 9, 2012 
Je shqiptare i vertete,dhe nuk te vlejne levdatat e mia ,por te uroj sic uroheshin marinaret dikur "era qofte e mbare per anijen tende"
Reply TexasAlbo
11:29 PM on February 11, 2010 
Zojsia, fml per informacionin. Ju lutem vazdoni ne kerkimin e se vertes se popullit done. A ka mundesi ti botoni keto diku?
Reply mhb
3:28 PM on February 6, 2010 
Skeria,

kete emer e kam ndesh ne nji website greke ku nje postus me emer anglo spekulon se Skeria e permendur nga Homeri eshte emri qe mban Shqiperia. Neritan Ceka permend nje krahine ne mes Permetit e Kolonjes me te njejtin emer. A ka gje ketu!
Reply Iliri,Shkup
11:16 PM on September 1, 2009 
Te lumte vella , ke bere pune aq shum sa qe edhe fjala VELLA me duket pak ..
Rastesishte e gjeta kete faqe te mrekulluar duke kerkuar ne google per Arvanitet ..
Zoti bekofte Shqiptaret !
Reply ardita
3:23 PM on August 2, 2009 
I just found your page and I wanted to say that I'm deeply impressed by your work; I was looking for something like this and finally found your excellent work! Go on - I'll keep reading...

ju pershendes dhe ju deshiroj fat dhe sukses!
Reply Anxhi
1:01 PM on January 21, 2009 
Don't give up! Not now, after finishing all this wonderful and generosity job! It is hard to tell people the truth but I guess it is harder to live with lies. Well done !